Kapcsolat

Aktuális játékok

Lezárt játékok

Magyar cégek az űrtechnikában


Játssz és nyerj egy 60/900-as SkyWatcher EQ1 Refraktort (fantázianév: LUNA-60), amit az Astrotech Kft ajánlott fel! Tartozékok: 20 mm (45x) és 10 mm (90x) Barium okulárral, 6x24 kereső, zenittükör, egytagú Barlow. Értéke: 23700 Ft. A helyes válaszok megtalálása bár nem egyszerű, de látogass el a http://astrotech.hu weboldalra!


Tovább a játékra

Nyerj egy 8 GB-os pendrive-ot!


Játsz, és nyerd meg a 3 db 8 GB-os pendrive-ot, amit a Brigifotó ajánlott fel! Segítséget a http://brigifoto.hu oldalon találsz!


Tovább a játékra

Legyél Te is csillagász!


Játssz és nyerj egy 60/900-as SkyWatcher EQ1 Refraktort (fantázianév: LUNA-60), amit az Astrotech Kkt ajánlott fel! Tartozékok: 20 mm (45x) és 10 mm (90x) Barium okulárral, 6x24 kereső, zenittükör, egytagú Barlow.
Értéke: 23700 Ft. A helyes válaszok megtalálásához segítséget a http://www.astrotech.hu oldalon találsz!


Tovább a játékra

Nyerjen stresszkontroll kártyacsomagot!


Játsszon és nyerjen stresszkontroll, evéskontroll (súlycsökkentő) és dohányzáskontroll (dohányzásról leszoktató) kártyákat, melyek együttesen hatékonyan segítik a szervezet egészséges működését! A kártyákat a http://nostressz.hu ajánlotta fel, összesen 5.700 Ft értékben.


Tovább a játékra

Nyereményjáték ingyen!

Itt találhatsz rá lehetőséget! Ingyenes nyereményjáték, sok-sok nyereménnyel! Csak regisztrálj és máris Tiéd lehet álmaid nyereménye! Folyamatosan új nyereményjátékok és nyeremények az Interneten! Ajánld ismerőseidnek is az oldalt!

Térkép
Térkép
Hirdetések